ReadWriteWeb -sivulta löytyy esim. vinkkejä miten tallentaa löytyneitä kuvia itselleen. (lähde katosi parissa päivässä lukijasta :)  Vi.sualize.us vaikuttaa ihan hyvältä. Toimii kuten del.icio.us. Voisi tätä kokeilla. Seuraava artikkeli : Atomkeep vaikutti sitten vähemmän hyödylliseltä, koska se ei tue läheskään kaikkia käyttämiäni työkaluja. Mutta muuten tämäkin on hyvä. Se kokoaa yhteen paikkaan tukemiensa sosiaalisen webin työkalut. Ei tarvitse päivittää profiiliaan kuin yhteen paikkaan. Etusivulla on nyt linkki juttuun tulevien olympialaisten videotarjonnasta netissä.

Delin 2.0 työkalut lista näyttää pikavilkaisulla ehtymättömältä pandoran lippaalta. Tuota kun jaksaisi selailla. Valtava määrä kaikenlaista on tarjolla. Johan tulee infoähky. Löysin 50 Online Applications and Sites to Consider artikkelin kautta kommentin jonka kanssa voin olla samaa mieltä. Kaikkea ei tietenkään tarvitse ruveta käyttämään. Erilaisista mahdollisuuksista käyttää nettiä on melko helppo saada tietoa. Tietoa joko jo tiedostettuun tarpeeseen tai hämmästymällä uudesta palvelusta "miten olen pärjännyt ilman tätä". Avainsanapilvien luomisesta (9669 tallentajaa) laskutusjärjestelmiin (450 tallentajaa).

AppAppeal -sivustossa pystyy hyvin vertailemaan samaan aiheeseen liittyviä palveluja toisiinsa. Arvosteluasteikosta ja -systeemistä en päässyt perille. Vertailin tapahtumien järjestämiseen suuntautuneita ohjelmia. Socialzr antaa tehdä persoonallisempia kutsuja sekä printata niitä, kun taas Pingg ei anna. Voisikohan Socialzr -palvelua käyttää kirjaston tapahtumien järjestämiseen? Täytyy pitää mielessä.