Et ole enää yksin olipa ideologiasi millainen tahansa. Julkista harrastuneisuuttasi rohkeasti netissä. On todennäköistä että samoin ajattelevia löytyy.

Pienenä leikittiin oikeeta kirjastoleikkiä. Kirjoiteltiin muka luettelotietoja pikkulappusille. "Leikitään et sä voit sit niinku lainata ton ja ton. Ja mää niinku lainaan niinku tässä sulle." Pikkusisko oli kovasti innostunut. . Kuten nyt tämä kirjastoleikki aka library thing. Nyt ollaan vähän enemmän tosissaan. Itsensä ja oman mielilukemisensa esille tuominen ja jakaminen muiden kanssa. Sisältöä tulee enemmän esille, mutta ehkä saisi tulla enemmänkin. Tällä lyhyellä tutustumisella, ei itse kirjoista vielä hirveästi puhuta. Avainsanoja ei aina ole. Eikä arvosteluja. No kyllä niitä varmaan löytyy, kun lisää kaivelee.

Library thing on ihan kiva juttu. Voisin kuvitella laittavani lukemiani ja omistamiani kirjoja tänne. Päätin itsekin kokeilla leikkiä. Voisiko hyödyntää työelämässä? Ehkä jotenkin. Silloin kun oma kirjastojärjestelmä ei taivu kaikkeen. Tai kun haluaa erottua virallisesta. Suosittelulistoja, uutuuslistoja. Työtä joutuu tekemään, koska suomenkielistä aineistoa ei ole vielä niin paljon ja varsinkaan tuota uutta. Tämähän voisi pitää minut kiinni työelämässä loman ajan. :D