Kuten sanottu olen tilannut aika monet kurssiblogeista. Nyt on tullut seurailtua niitä vähän aikaa. Ei haittaa vaikka niitä on paljon. Silmäilemällä huomaa kyllä jos jossain jotain tapahtuu (jotkut on tosiaan aika hiljaisia). Ei kaikkea tarvitse lukea. Mielenkiintoisin otsikko herättää huomion. Jos etsii tiettyä tehtävää otsakkeessa on hyvä olla jotain siitä tehtävästä. Sitten niitä tavailemaan. Niistä löytyy paljon mielenkiintoista ja kurssille orientoivaa. Kun blogi on näkyvillä lukijassa tulee niissä vierailtuakin. Uusia tuttavuuksia on löytynyt.

Uutisia olen tilannut aika monenlaisia. Paikallisimmat Ylen maakuntauutiset ja Keskisuomalaisen Keski-Suomea koskevat uutiset tulee selailtua aktiivisimmin, jopa luettua. Muita (pääuutiset, kulttuuriuutiset, HS) lähinnä vilkaisen otsikot. Kurssitehtävien tilauttamat blogit ovat hiljaisia, mutta itse olen tilannut sivulehteen itseäni kiinnostavia blogeja. Niissä tapahtuu ja niitä tulee seurattua.

Rss-lukija on mielestäni tärkeä web2.0 palvelu. Tuntuu jo lähes siltä että en tulisi ilman sitä toimeen. Jäisi kokonaan seuraamatta tämä media.